Sredinom septembra održan je aikido seminar u Klužu povodom proslave 20 godina Aikikai federacije Rumunije.

Seminar je trajao od 15. do 17. Septembra, a treninge su vodili: Mitsuteru Ueshiba, Hombu Dojo-cho (unuk Moriheja Uešibe, osnivača aikida), Ulf Evenas 7 Dan Shihan, Michele Quaranta 6 Dan Shihan, Kei Izawa 6 Dan Sensei, Wilko Vriesman 6 Dan Shihan.

Naša mini-delegacija iz Srbije putovala je kolima preko 11 sati do ove destinacije i iskoristila priliku da vežba sa preko 600 vežbača iz različitih delova evrope. U večernjim satima, uživali smo u šetnjama po Klužu, lokalnim pabovima, odličnoj hrani i društvenim igrama.

Pretposlednjeg dana seminara održana je oproštajna večera i žurka u restoranu Nobori, gde smo imali prilike da probamo suši i razne japanske specijalitete.

Povratak za Beograd bio je značajnije kraći uz adrenalinsko iskustvo oluje u Temišvaru, koja je nosila drveće, saobraćajne znake, bilbrode i kablove struje.

U svakom slučaju bilo je jedno nezaboravno iskustvo ispunjeno smehom, strahom, znojem i željom da se taj Kluž još koji put ponovi.

Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu Aikido seminar u Klužu

Srpski
English