Proteklog vikenda održan je aikido seminar koji je vodio naš učitelj i prijatelj Drago Bogdanović 6. dan. Seminar je održan u organizaciji Nacionalne aikido federacije Srbije, Aikido klubova „Centar“ i „Karađorđe“, 30. i 31. januara 2016. godine u Beogradu.

 Hvala svim aikidokama na zajedničkom vežbanju i druženju tokom seminara! Nadamo se da će se ova saradnja nastaviti i u buduće.

Izvestaj sa seminara, Drago Bogdanovic 6. DAN Izvestaj sa seminara, Drago Bogdanovic 6. DAN Izvestaj sa seminara, Drago Bogdanovic 6. DAN Izvestaj sa seminara, Drago Bogdanovic 6. DAN Izvestaj sa seminara, Drago Bogdanovic 6. DAN Izvestaj sa seminara, Drago Bogdanovic 6. DAN Izvestaj sa seminara, Drago Bogdanovic 6. DAN Izvestaj sa seminara, Drago Bogdanovic 6. DAN Izvestaj sa seminara, Drago Bogdanovic 6. DAN Izvestaj sa seminara, Drago Bogdanovic 6. DAN Izvestaj sa seminara, Drago Bogdanovic 6. DAN Izvestaj sa seminara, Drago Bogdanovic 6. DAN Izvestaj sa seminara, Drago Bogdanovic 6. DAN Izvestaj sa seminara, Drago Bogdanovic 6. DAN Izvestaj sa seminara, Drago Bogdanovic 6. DAN Izvestaj sa seminara, Drago Bogdanovic 6. DAN Izvestaj sa seminara, Drago Bogdanovic 6. DAN Izvestaj sa seminara, Drago Bogdanovic 6. DAN Izvestaj sa seminara, Drago Bogdanovic 6. DAN Izvestaj sa seminara, Drago Bogdanovic 6. DAN

 

Sportski pozdrav!

Aikdio klub Centar

Srpski
English