Besplatna škola aikida 2017

Besplatna letnja aikido škola za starije od 16 godina

Aikido klub Centar u saradnji sa SROC Vračar organizuje projekte s ciljem da srednjoškolce, studente i zaposlene podstakne na redovno fizičko vežbanje.

Aikido je jedna od retkih veština s kojom se ne mora početi u detinjstvu. Zato smo pre devet godina pokrenuli inicijativu da se populacija od koje se u društvu najviše očekuje uključi u organizovano bavljenje sportom, kako bi se njihove psihofizičke sposobnosti podigle na adekvatan nivo. Ponosni smo na činjenicu da smo tokom prethodne decenije postali inspiracija i drugim aikido klubovima u Beogradu koji su počeli da slede naš primer u organizovanju ovakvih i sličnih akcija.

 


Prolecni aikido_seminar_2018Prolećni aikido seminar 2018. Prvih 30 godina vežbanja aikida, Radivoje Janković i Aleksandar Zdravković.

13Polaganje za KYU pojaseve održano je 17. decembra 2017. godine.

03 U organizaciji Nacionalne aikido federacije Srbije i AK “Centar” 21.-22.10.2017. održan je tradicionalni jesenji aikido seminar koji je vodio Radivoje Janković 5.DAN.

Jesenji aikido_seminar_2017

U organizaciji Nacionalne aikido federacije Srbije i Aikido kluba Centar, održaće se jesenji aikido seminar 21. - 22. 10. 2017. godine u Beogradu.

Srpski
English