Treninzi za vaše zaposlene

Zaposleni u kompanijma već imaju veliki izbor gde će da pokažu svoje takmičarske sposobnosti, kako eliminasti, poraziti, poniziti protivnika… Ako tako vodite svoj tim, on će tako i nastupati.

ONO ŠTO PRETHODI I OBELEŽAVA SVAKU AKCIJU JE KVALITET BIĆA KOJE GENERIŠE TU AKCIJU.

Materijalizacija principa vrhunske etike u aikidu reflektuje se kroz formu tehnika, koje omogućavaju da se onaj ko ih koristi efikasno odbrani, a da istovremeno napadača ostavi nepovređenog.

LJUDI RADE NAJBOLJE KADA SU ZDRAVI I ZADOVOLJNI. TIMOVI RADE NAJBOLJE KADA IMAJU JASNE CILJEVE I ZDRAVE ODNOSE MEĐUSOBNO.

Fizičko vežbanje, učenje i izvođenje aikido tehnika, donosi mnoge benefite kao što su regulisanje kilaže, održavanje kondicije, razvoj fizičke sposobnosti i druge, što sve pozitivno korelira sa opštim stanjem organizma.

Samo fizičko angažovanje se pokazalo kao efikasno sredstvo u borbi protiv stresa, anksioznosti, depresije, ujedno pomažući pri poboljšanju samopouzdanja. U pojedinim kompanijama se aiki principi koriste pri “leadership” treninzima. Ukratko, aikido se kao veština sa svojim principima i načinom treniranja pokazao izuzetno efikasan u postizanju i očuvanju visokog nivoa bio-psiho-socilanog zdravlja.

Pružamo vam mogućnost da obezbedite vašim zaposlenima, po izuzetno konkurentnim cenama, treninge sa vrhunski obučenim trenerima, dva puta nedeljno na lokacijama u centru grada.

Pozovite nas ili pošaljite mail za sve dodatne informacije! Kontakt

Srpski
English